Groene Doos


Groene Doos

Groene doos staat voor: Hergebruik, Bewust leven en Milieuvriendelijkheid. Dogsmile wil graag zijn steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Wij zijn ervan overtuigt dat alle kleine beetjes die je kunt doen als onderneming een stap in de goede richting zijn. Zo hebben wij van onze verzenddozen het project: ‘Groene doos’ gemaakt.

 

Alle dozen die wij voor het verzenden van onze producten gebruiken zijn dozen die al eens eerder zijn gebruikt.  Ze zijn geschonken door familie, vrienden, winkeliers, ondernemingen, klanten etc. Het kan dus best voorkomen dat hier hele andere reclame op staat, of dat de doos een andere vorm betreft dan dat u verwacht, zoals bijvoorbeeld de wijndozen, die zijn vaak hoger en smaller dan hoe normaal gesproken de verzenddozen eruit zien. Maar het leuke hiervan is weer dat wij te herkennen zijn aan onze eco- friendly sticker, die wij op elke hergebruikte doos plakken. Zo weet u altijd dat het gaat om het pakket van Dogsmile.

 

Binnen onze onderneming valt er zeker nog veel meer winst te behalen op het gebied van milieuvriendelijkheid en recyclen. Maar zoals we in het begin al zeiden; elke milieuvriendelijke stap is er één in de goede richting. En daar zijn wij als Dogsmile trots op! Of zoals wij in Friesland zeggen: 'Dêr bin we grutsk op!'
Schenken van dozen:

Bent u ondernemer en heeft u dozen over of heeft u een doos thuis staan, die stevig genoeg is voor hergebruik, dan kunt u hem schenken aan Dogsmile. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via mail: info@dogsmile.nl

Omdat wij graag willen dat er zo weinig mogelijk uitstoot is, zullen wij het op prijs stellen dat u zo dicht mogelijk in de buurt woont van Dogsmile. 


Volg ons op

Wij verzenden met

Facebook

Contact

Dogsmile
Oude Commissieweg 27
9257MC Noardburgum
06 555 80 536
info@dogsmile.nl

KvK: 71397965
Btw: NL001427540B57
IBAN: NL18 KNAB 0259 7590 82